Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην Τήνο

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στην Τήνο

O πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν τη νύχτα στην Τήνο από τη Ραφήνα αλλά και τα γειτονικά νησιά Σύρο και Άνδρο, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Λυχναφτιά της Τήνου.

Σήμερα η φωτιά έχει περιοριστεί σε ένα δύσβατο σημείο και αναμένεται να σβηστεί ολοκληρωτικά. Ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι σε ετοιμότητα για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Σιώτος με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν στην κατάσβεση της. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η φωτιά είναι, ευτυχώς, σε ύφεση, εμείς, όμως, παραμένουμε σε ετοιμότητα.

Ευχαριστώ την Πολιτική Προστασία για την άμεση κινητοποίηση και ειδικά τον Γ.Γ. – Αντιστρατηγο Π.Σ. ε.α κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου για την μίσθωση του Superferry και την αποστολή πυροσβεστικων οχημάτων και πυροσβεστων (αυτονόητα, ευχαριστώ και τους Αφούς Στεφάνου που ανταποκριθηκαν άμεσα στο αίτημα μου).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου (Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχη Κυκλάδων και Επαρχο) που από τη πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας και συντόνισε την άμεση αποστολή οχημάτων και πυροσβεστων από Σύρο και Άνδρο.

Φυσικά, κατά βάση ευχαριστώ το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τήνου για την σκληρή δουλειά και υπερπροσπάθεια, την Υπηρεσία Ύδρευσης για την ταχύτατη ανταπόκριση, το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου και τους συμπολίτες μου για την ψύχραιμη αντιμετώπιση και βοήθεια τους.

Πηγή: tinostoday.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter