Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Πόρτο Ράφτη – Προσαγωγή υπόπτου

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Πόρτο Ράφτη – Προσαγωγή υπόπτου

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από τα μεσάνυχτα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην Χαμολιά, στο Πόρτο Ράφτη, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός υπόπτου.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Χαμολιά και έφτασε πολύ κοντά στα σπίτια. Ωστόσο, τα ξημερώματα οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο, παρά τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, έχει προσαχθεί μετά από υπόδειξη κατοίκων, ένας αλλοδαπός ο οποίος εκινείτο στην περιοχή με όχημα χωρίς πινακίδες.

Το βράδυ, είχε δοθεί εντολή στους κατοίκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, κάτι που ευτυχώς δεν χρειάστηκε.

Λόγω της φωτιάς η αστυνομία είχε διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στις οδούς Πολυτεχνείου, Χαράς και Αγίου Νικολάου από το ύψος της Βραυρώνας. Πλέον, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Στην περιοχή επιχείρησαν έως και 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών. Αυτή την ώρα επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα.


*Πηγή φωτογραφιών: irafina.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter