Υπό τον Παυλόπουλο η «πρώτη» της Πανελλήνιας Επιτροπής Επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Πανελλήνιας Επιτροπής Επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, που συγκροτήθηκε με απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την ενημέρωση του για την σχετική πρωτοβουλία στις 23-12-2019, από τον Πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Δημήτρη Βερβεσό, την έθεσε υπό την αιγίδα του.

Στη συνεδρίαση, που θα γίνει στις 19.00, στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60), έχουν προσκληθεί να μετάσχουν επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και η Εκκλησία της Ελλάδος.

Στο τέλος της συνεδρίασης θα εκλεγεί Εκτελεστική Επιτροπή που θα συντονίζει τις επόμενες κινήσεις και ενέργειες της εθνικής αυτής προσπάθειας που ανέλαβε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.