Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ποιοι και πώς συμμετέχουν

ΥΠΟΙΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων με «έπαθλο» 1.000 ευρώ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επόμενη και μεγαλύτερη σε παροχές κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών, η οποία έχει προγραμματιστεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την ερχόμενη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. 

Όπως είναι γνωστό, το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα διενεργήσει τη δεύτερη κλήρωση με βάση τις συναλλαγές των φορολογούμενων με πλαστικό χρήμα. Προϋπόθεση είναι να αποσταλούν έγκαιρα τα στοιχεία με τις συναλλαγές των φορολογουμένων από τις τράπεζες, προκειμένου βάσει του προγραμματισμού που έχει γίνει να διεξαχθεί η κλήρωση την Παρασκευή. 

Πρόκειται για τη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων, στην οποία θα διανεμηθούν 1.000 ευρώ σε 9.000 τυχερούς. Στην κληρωτίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπουν οι λαχνοί που θα αντιστοιχούν στις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικού χρήματος για το διάστημα από την αρχή του 2017 έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ποιοι και πώς συμμετέχουν στην κληρωτίδα

Στην κλήρωση συμμετέχουν μόνο αποδείξεις από συναλλαγές που έχουν γίνει με κάρτες, πιστωτικές ή χρεωστικές, ή μέσω web-banking. Από το σύστημα που έχει υιοθετήσει τη ΑΑΔΕ, δύο τρόποι υπάρχουν για να αυξήσει κάποιος τις πιθανότητές του να κερδίσει: Πρώτα απ’ όλα να κάνει αγορές με πλαστικό χρήμα. Να χρησιμοποιεί δηλαδή την κάρτα του σε όλες τις αγορές του. Η δεύτερη κίνηση που αυξάνει τις πιθανότητες για κέρδη είναι η χρήση της κάρτας σε μικρές αγορές. Σημειώνεται ότι για να φανούν στο σύστημα οι συναλλαγές δεν χρειάζεται να κάνει κανείς το παραμικρό. Αυτόματα η κάθε συναλλαγή περνάει μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Αξία αγορών - Λαχνοί ανά ευρώ

Μέχρι 100 ευρώ: 1 λαχνός ανά 1 ευρώ

Από 101 ως 500 ευρώ: 1 λαχνός ανά 2 ευρώ

Από 501 ως 1.000 ευρώ: 1 λαχνός ανά 3 ευρώ

Άνω των 1.001 ευρώ: 1 λαχνός ανά 4 ευρώ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.