Υπόμνημα για τους βιασμούς και 1800 σελίδες με μηνύματα κατέθεσε ο Λάμπρος Φιλίππου

Υπόμνημα για τους βιασμούς και 1800 σελίδες με μηνύματα κατέθεσε ο Λάμπρος Φιλίππου

«Δεν βίασα καμία, δεν κακοποίησα καμία. Είχα ερωτική σχέση μαζί τους και όλα έγιναν συναινετικά», αυτό υποστηρίζει στο έγγραφο υπόμνημά του στο οποίο απαντά στις εγκλίσεις τριών γυναικών, μεταξύ τους και πολύ γνωστή ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, Λάμπρος Φιλίππου.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr εκτός από το υπόμνημα ο εγκαλούμενος ηθοποιός-σκηνοθέτης, κατέθεσε 1800 σελίδες έγγραφα επικοινωνίας που φέρεται να είχε με τις τρεις μηνύτριες.
Οι εξηγήσεις του Λάμπρου Φιλίππου δόθηκαν την περασμένη Δευτέρα, ενώ ο φάκελος επέστρεψε στην εισαγγελία η οποία, πλέον, βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση για άσκηση ποινικής δίωξης ή αρχειοθέτηση της υπόθεσης.
Ο Λάμπρος Φιλίππου αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις του βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι γυναίκες, επισημαίνοντας ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Σχετικά με τη γνωστή ηθοποιό και την αδερφή της, ο Λ. Φιλίππου επεσήμανε ότι είχε συνάψει φιλική σχέση η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε ερωτική – συναινετική. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η αδελφή της ηθοποιού ήταν εκείνη η οποία τον προσέγγισε ερωτικά.
Ο ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά και την τρίτη καταγγελία που τον αφορά.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter