Υπόνοιες για μεθόδους ΚΕΕΛΠΝΟ στην καμπάνια της ΚΕΔΕ άφησε ο Φάμελλος

Υπόνοιες για μεθόδους ΚΕΕΛΠΝΟ στην καμπάνια της ΚΕΔΕ άφησε ο Φάμελλος

Την πολυεπίπεδη προπαγανδιστική εκστρατεία της ΚΕΔΕ κατά του «Κλεισθένη Ι» παραλλήλισε εμμέσως ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος με τις σκιώδεις μεθόδους διοχέτευσης δημόσιου χρήματος σε ΜΜΕ από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Απαντώντας στις αιτιάσεις του Μ. Βορίδη, ο Σωκράτης Φάμελλος παρέθεσε μία προσωπική εμπειρία. «Την ώρα που ανέβηκε ο Π. Σκουρλέτης να μιλήσει, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα» αφηγήθηκε και πρόσθεσε πως τον κάλεσαν να συμμετέχει στην επικείμενη συνέλευση της ΚΕΔΕ αλλά και στην κινητοποίηση που θα γίνει κατά του «Κλεισθένη Ι». «Άρα δεν πρόκειται απλά για διαφημιστική καμπάνια, τηλεφωνικά κέντρα δουλεύουν σήμερα κ. Βορίδη…» διαπίστωσε ο αν. υπουργός, ενώ τόνισε ότι του διευκρίνισαν από την εν λόγω εταιρία πως το τηλεφώνημα έγινε «εκ μέρους του κ. Πατούλη και όχι της ΚΕΔΕ».

Ο κ. Φάμελλος διερωτήθηκε αναφορικά με το ποιοι είναι οι λόγοι που προκαλούν αυτό το ντόμινο των πολιτικών πράξεων μέσω των μίντια ενόσω ο εκάστοτε αιρετός -βουλευτής ή αυτοδιοικητικός- μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στον πολίτη δια του λόγου του, συνδέοντας παράλληλα την πρακτική την σπατάλης δημόσιου χρήματος για προπαγανδιστικούς σκοπούς με όσα έχουν έρθει στο «φως» για το σκανδαλώδες ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Ξέρετε τι γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Βορίδη…» είπε, θυμίζοντας τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το Κέντρο για να χρηματοδοτούνται εφημερίδες, δημοσιογράφοι και sites τα οποία στήριζαν το προϋπάρχον πολιτικό σύστημα. «Εμείς δεν κατανοούμε αυτές τις πρακτικές και προτιμούμε να μιλάμε στον πολίτη αδιαμεσολάβητα» υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος, συμπληρώνοντας ότι «εμείς δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κονδύλια της αυτοδιοίκησης ή του κράτους για να πληρώνουμε την εκπομπή του πολιτικού λόγου, αλλά το κάνουμε απευθείας στην κοινωνία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter