Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Σακοράφα!

Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Σακοράφα!

Tην προεδρία του ΣΕΓΑΣ θα διεκδικήσει η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, μετά από πρόταση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣ Τρικάλων. 

Το ΔΣ του τρικαλινού συλλόγου συνεδρίασε χθες με μοναδικό θέμα την πρόταση υποψηφιότητας της παλιάς παγκόσμιας ρεκορντγούμαν του ακοντισμού για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου ανέλυσαν τους λόγους της πρότασης τους και στάθηκαν στην διαδρομή της Σοφίας Σακοράφα στους παγκόσμιους στίβους, αλλά και τη συνεχόμενη παρουσία της στον κοινωνικό στίβο.

«Η πορεία της με γνώμονα πάντα αρχές, αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα, την καθιέρωσε στην συνείδηση των πολιτών ως μια προσωπικότητα με σιδερένια θέληση, πίστη και σταθερότητα στις αρχές της. Πιστεύοντας ότι ήρθε η στιγμή να τεθεί επικεφαλής ενός χώρου που τον έζησε, γνώρισε, αγάπησε, τίμησε και υπηρέτησε με την φιλοδοξία να προσθέσει το δικό της λιθαράκι και το μεράκι της, την προτείνουμε ομόφωνα για την προεδρία της ομοσπονδία μας, με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει απόλυτα το όραμα της», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΣ Τρικάλων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου, Ελευθέριος Σούλας, και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Γιουβρής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter