Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ η Βάνα Μπάρμπα: «Με ενδιαφέρει η γυναίκα που έχει μείνει πίσω»

Υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ η Βάνα Μπάρμπα: «Με ενδιαφέρει η γυναίκα που έχει μείνει πίσω»

«Παρούσα» στις εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ δήλωσε ο Βάνα Μπάρμπα.

Μιλώντας στο Documentonews η Βάνα Μπάρμπα επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τη γνωστή ηθοποιό να συστρατεύεται με τη Φώφη Γεννηματά στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Όπως επισήμανε, θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας και στόχος της είναι να σταθεί δίπλα στις γυναίκες ενώ πρόσθεσε πως πρέπει «να κάνουμε το ΚΙΝΑΛ ένα μεγάλο κίνημα». Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως είναι μία απλή «στρατιώτης» και κάλεσε τη λαϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ, η κ. Μπάρμπα είπε πως αυτή είναι μία απόφαση που θα ληφθεί από την ηγεσία του κόμματος.

Ακόμα, χαρακτήρισε «μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο» τον Βαγγέλη Βενιζέλο ενώ ξεκαθάρισε πως την ενδιαφέρει «η γυναίκα που έχει μείνει εγκαταλελειμμένη στην Ελλάδα. Η γυναίκα σε μεγάλη ηλικία. Η γυναίκα που έχει μείνει πίσω».

Ερωτηθείσα τι καινούριο μπορεί να φέρει στην πολιτική ζωή, τόνισε: «Θα ήθελα να μιλήσω με έναν καινούριο τρόπο. Θέλω να μιλήσω στον κόσμο μέσα από την τέχνη. Δύο πυλώνες έχει η Ελλάδα: τον τουρισμό και την τέχνη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter