Υποψήφια του ΚΙΝΑΛ με αντιλήψεις Χρυσής Αυγής! (Photos)

Υποψήφια του ΚΙΝΑΛ με αντιλήψεις Χρυσής Αυγής! (Photos)

Φασίζουσες αναρτήσεις στο Facebook υποψήφιας βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής αποκαλύφθηκαν και διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Πρόκειται για την Αναστασία (Σάσα) Ευτάτογλου, υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Χαλκιδική, η οποία, κατά διαστήματα, πότε καλούσε τους «Έλληνες στρατιωτικούς να εξεγερθούν» καθώς «ο λαός είναι μαζί τους, για να κάνουν «το ιερό καθήκον απέναντι στην Πατρίδα», με την παραίνεση «Μην λυπηθείτε κανένα» – να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν υπάρχει πια στο λογαριασμό της κυρίας Ευτάτογλου – και πότε έμπαιναν στο στόχαστρό της οι Σκοπιανοί και οι Σλάβοι εν γένει, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης!

Η υποψήφια βουλευτής δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναρτήσει και τη νοσταλγία της για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο οποίος αν έμπαινε στην ελληνική Βουλή θα αντιμετώπιζε τους βουλευτές με τον… «κατάλληλο» τρόπο! Και αυτό, παρότι η ίδια φιλοδοξεί να καταλάβει ένα από τα έδρανα του Κοινοβουλίου!

Να σημειωθεί ότι το documentonews.gr επικοινώνησε με στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν το θέμα και αφού πήραν τις κατάλληλες πληροφορίες για τα διαδικτυακά «κατορθώματα» της υποψηφίας του κόμματος, μας είπαν ότι σκοπεύουν να ενημερώσουν την πρόεδρο – η οποία βρίσκεται σε προεκλογική περιοδεία εκτός Αθηνών – προκειμένου να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις…

Ιδού οι πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις της Σάσας Ευτάτογλου: 



Η απάντηση της κ. Ευτάτογλου

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Αναστασία Σάσα Ευτάτογλου ανάρτησε σε άλλο λογαριασμό στο Facebook μία διάψευση, υποστηρίζοντας ότι οι αναρτήσεις που σχολιάστηκαν κατά κόρον τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ανήκουν στην ίδια και αποσκοπούν στη συκοφάντηση της.

Συγκεκριμένα, η κ. Ευτάτογλου γράφει:

“Με λύπη μου πληροφορήθηκα την ανάρτηση , η οποία μου αποδίδει την υιοθέτηση ιδεών , τις οποίες με όλη μου την μέχρι τώρα πορεία όχι μόνο δεν έχω υιοθετήσει, αλλά του εναντίου έχω πολεμήσει!

Η παραγωγή fake news απο κατασκευασμένες αναρτήσεις έχουν ως μοναδικό σκοπό την συκοφάντηση μου.

Οι φερόμενες αναρτήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν αποτελούν δικές μου θέσεις, δεν ταιριάζουν με το πολιτικό και αξιακό μου πλαίσιο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για την προσήλωσή μου στις δημοκρατικές ιδέες και αξίες από το γεγονός ότι έχω πολιτευτεί επανειλημμένα με την μεγάλη δημοκρατική παράταξη και ως εκτούτου οποιαδήποτε θέση τρίτων, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την μέχρι τώρα πορεία μου, μοναδικό σκοπό έχει την συκοφάντηση μου.

Για άλλη μια φορά θα δώσω με περηφάνια την μάχη της προοδευτικής παράταξης όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.

Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης”.

Να σημειωθεί πάντως ότι υπάρχουν δύο λογαριασμοί στο Facebook με το όνομα της κ Ευτάτογλου. Αν υποθέσει κανείς ότι ο ένας λογαριασμός δεν ανήκει στην ίδια αλλά κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα της για να την συκοφαντήσει, και πάλι είναι δύσκολο να εξηγηθεί γιατί και οι δυο λογαριασμοί ξεκινούν με την ίδια ανάρτηση.

Μάλιστα, στον ένα λογαριασμό γίνονται συνεχώς κοινοποιήσεις από τον άλλον, πράγμα που εγείρει σημαντικά ερωτήματα. Στον λογαριασμό πάντως που ήταν αναρτημένες οι επίμαχες αναρτήσεις πλέον έχουν διαγραφεί.


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter