Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το τερματίζει και καλεί τον κόσμο να μη βοηθήσει

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το τερματίζει και καλεί τον κόσμο να μη βοηθήσει

Φαίνεται ότι ο “πολιτικός πολιτισμός” μπροστά στα άταφα θύματα της τραγωδίας έχει ένα όριο και κάποιοι νεοφιλελεύθεροι πολιτευτές δεν κρατιούνται. Ο κύριος Καρίπογλου, υποψήφιος στο Επικρατείας της ΝΔ, το τερματίζει με ένα μισανθρωπικό tweet.

Ο πολιτευτής της “Δράσης” καλεί τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στους πυρόπληκτους επειδή δεν αντέχει το γεγονός ότι την κρίση διαχειρίζεται η κυβέρνηση της χώρας. 

Ξεχνάει τα εκατομμύρια ευρώ των απλών ανθρώπων που χάθηκαν διαχειριζόμενα από τους “αρίστους” της παραταξης (στην περίπτωση της Ηλείας) που τελικά τον έκανε υποψήφιο βουλευτή επικρατείας και γι’ αυτό απευθύνει αυτό το “κάλεσμα μίσους και αδιαφορίας”

Διαβάστε το πολιτικά άθλιο tweet του κυρίου Αντύπα Καρίπογλου:

Θα ανοιχτεί λογαριασμός για τους πυροπαθείς, τον οποίο θα διαχειρίζονται Βούτσης, Σπίρτζης, Τσεκελώτος. Θα προσφέρεις χρήματα για να βοηθήσεις συνανθρώπους σου και θα γίνεσαι συνεργός σε απάτη.

Για να “γνωριστούμε” με τον κύριο Αντύπα:

Ήταν ιδρυτικό μέλος των Φιλελευθέρων και μέλος του προεδρείου τους σε όλη την διάρκεια λειτουργίας τους. Το 2009 ήταν, μαζί με τον Στέφανο Μάνο, ιδρυτικό μέλος του πολιτικού κόμματος «Δράση».

Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012, ήταν υποψήφιος βουλευτής της Δράσης στην Εκλογική Περιφέρεια της Δράμας. Στις εκλογές του Ιουνίου 2012 ήταν τρίτος στην εκλογική λίστα του εκλογικού συνασπισμού δημιουργία, ξανά! (συνεργασία Δράσης – δημιουργίας,ξανά! – Φιλελεύθερης Συμμαχίας) στην Β΄ Εκλογική Περιφέρεια Αθηνών.

Στις 3 Ιουλίου 2012 εξελέγη πρόεδρος της Δράσης από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, διαδεχόμενος τον ιδρυτή του κόμματος Στέφανο Μάνο. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν έκτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter