Υποψήφιος περιφερειάρχης της «Ανταρσία στο Αιγαίο» προπηλακίστηκε από μισθωτή δημοτικού καταστήματος (Photos)

Η περιφερειακή κίνηση «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» καταγγέλλει με σημερινή ανακοίνωσή της την επιχείρηση που μισθώνει το δημοτικό κατάστημα στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη για προπηλακισμό και απαγόρευση στο κλιμάκιο που έκανε περιοδεία να εισέλθει στον δημοτικό χώρο. 

Σύμφωνα με την "Ανταρσία στο Αιγαίο", «ο υπεύθυνος του καταστήματος όχι μόνο απαγόρευσε στο κλιμάκιο του συνδυασμού, που πραγματοποιούσε εξόρμηση στη πόλη, την είσοδο στο κατάστημα για το μοίρασμα προκήρυξης αλλά και προπηλάκισε μέλη του συνδυασμού ανάμεσα στα οποία ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Μανάβης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ανταρσία στο Αιγαίο, Αριστείδης Σγατζός. Με τελείως φασιστική φρασεολογία, απαξίωσης της δημοκρατίας, του δικαιώματος κομμάτων και δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων να ενημερώνουν τους πολίτες σε δημόσιους χώρους όπως το καφέ του Πάρκου, απαγόρευσε την είσοδο στο κατάστημα και προπηλάκισε το κλιμάκιο με το πρόσχημα της ενόχλησης των πελατών».

Η "Ανταρσία στο Αιγαίο" καλεί τις άλλες παρατάξεις που συμμετέχουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να καταδικάσουν το γεγονός και ανάλογες πρακτικές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.