Υποψηφιότητες των Βραβείων Oscar 2019: Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Nova διεκδικούν συνολικά 49 βραβεία!

Υποψηφιότητες των Βραβείων Oscar 2019:  Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Nova  διεκδικούν συνολικά 49 βραβεία!

Σαρώνει το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου με συνολικά 10 υποψηφιότητες!

Οι ταινίες που έρχονται σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova σάρωσαν τις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ, συγκεντρώνοντας συνολικά 49 από αυτές στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Η ταινία «The Favourite», του Γιώργου Λάνθιμου, διεκδικεί συνολικά 10 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες, όπως: Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Ταινίας, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Olivia Colman, διπλή υποψηφιότητα στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου για τις Emma Stone και Rachel Weisz, καθώς επίσης και Πρωτότυπου Σεναρίου!

Η Lady Gaga διεκδικεί βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία «A Star is Born» και η ταινία είναι υποψήφια σε ακόμα 7 κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Bradley Cooper, Διασκευασμένου Σεναρίου, Μουσικής, Ήχου, Φωτογραφίας και Τραγουδιού!

Η ταινία «Vice» απέσπασε συνολικά 8 υποψηφιότητες, ανάμεσα τους: Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, ενώ υποψήφιος βρίσκεται ο Christian Bale στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου με τους Sam Rockwel και Amy Adams να διεκδικούν βραβείο Β’ Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα.

Από 5 βραβεία διεκδικεί η ταινία «Bohemian Rhapsody», μεταξύ αυτών: Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Rami Malek.

Η ταινία «Green Book» είναι υποψήφια σε 5 κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Viggo Mortensen, Β’ Ανδρικού ρόλου για τον Mahershala Ali και Πρωτότυπου Σεναρίου.

Επίσης, βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου διεκδικούν οι κυρίες Glenn Close για το «The Wife» και Melissa McCarthy για το «Can you Ever Forgive me?», ενώ η Regina King διεκδικεί βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «If Beale Street Could Talk». Παράλληλα, ο Willem Dafoe είναι υποψήφιος για το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «At Eternity’s Gate».

Στην κατηγορία Κινουμένων Σχεδίων, υποψήφιες είναι οι ταινίες «Spider-Man: Into the Spider-Verse» και «Isle of Dogs» για την οποία ο Alexander Desplat διεκδικεί το βραβείο Μουσικής. Τέλος, από ένα βραβείο διεκδικεί η ταινία «Ready Player One» και «First Reformed».

Όλες οι παραπάνω ταινίες θα μεταδοθούν αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τη Nova, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Η Nova, γνωρίζοντας από καλό σινεμά, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν καθημερινά το καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η Nova μέσω του καναλιού των βραβείων NovastarsHD (θέση 200 στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος της Nova) προβάλει καθημερινά ταινίες που διακρίθηκαν στα μεγαλύτερα διεθνή κινηματογραφικά βραβεία, όπως Golden Globes, SAG Awards, BAFTA και Oscars, καθώς επίσης και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως τα Φεστιβάλ των Καννών, της Βενετίας και του Βερολίνου. Όλες οι ταινίες που προβάλλονται στο NovastarsHD είναι και αυτές διαθέσιμες στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go. Παράλληλα, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο στο Novastarts HD προβάλλονται και αφιερώματα σε σύγχρονους βραβευμένους Έλληνες δημιουργούς, όπως ο Αλεξάντερ Πέιν (26/1) και ο Γιώργος Λάνθιμος (16/2).

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

· Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

· Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter