Υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας… «αυτοεκλέχτηκε»

Υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας… «αυτοεκλέχτηκε»

Η έπαρση μετά την κυριακάτικη επικράτηση έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα μεταξύ των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα κάνει… προγραμματικές δηλώσεις για την παρουσία της στη Βουλή παρότι οι πολίτες των Ιωαννίνων δεν την εξέλεξαν βουλεύτρια.

Μπορεί οι συμπολίτες της να επέλεξαν να εκλέξουν μόνο τον Κωνσταντίνο Τασούλα στην περιφέρεια Ιωαννίνων για τη Νέα Δημοκρατία, αυτό όμως δεν πτοεί καθόλου την υποψήφια Μαρία Κεφάλα που προχώρησε σε μία πανηγυρική δήλωση, ωσάν να έχει εκλεγεί η ίδια.

«Ως υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε προσωπικό επίπεδο προς τις χιλιάδες των εκλογέων στο νομό που με τίμησαν με την ψήφο τους. Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη και το χρέος απέναντί τους και δεσμεύομαι ότι, όπως έπραξα και στην προηγούμενη τετραετία, το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, με μοναδικό γνώμονα την προώθηση λύσεων για ζητήματα της περιοχής των Ιωαννίνων» αναφέρει στη δήλωσή της η υποψήφια του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στην προηγούμενη Βουλή είχε πράγματι θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα των γαλάζιων.

Η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής αφορούν τις έδρες που μοιράζονται τα κόμματα με την απλή αναλογική, αφαιρώντας ουσιαστικά από τη Νέα Δημοκρατία τρεις από τις τέσσερις έδρες που κατείχε την περίοδο 2019-2023. Συνεπώς, η Μ. Κεφάλα μάλλον προδικάζει πως στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι συμπολίτες της θα την εκλέξουν ξανά, πριν καν αυτές στην ουσία προκηρυχθούν. Τόση βεβαιότητα.

«Χωρίς αλαζονεία και χωρίς έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχθώ» δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Κυριακής, περιγράφοντας τη διαδρομή του κόμματός του μέχρι τις δεύτερες εκλογές.

Φαίνεται πως η Μ. Κεφάλα πρέπει να ξαναακούσει τις δηλώσεις του αρχηγού της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter