Υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη

Υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απαλλάσσει τον Κώστας Αχ. Καραμανλή από την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία και δίνει το «πράσινο» φως για την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών στις επικείμενες εκλογές, παρά τη λαϊκή οργή και την αποδοκιμασία ακόμη και «γαλάζιων» στελεχών στο πρόσωπο του τελευταίου.

Eιδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star και τα όσα μεταφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θα είναι κανονικά υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Σερρών. O πρώην υπουργός Μεταφορών, η υποψηφιότητα του οποίου φερόταν να βρίσκεται στον «αέρα» μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης «στάθμισε τα δεδομένα» και πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος, έτσι ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος τον εκλέγει στην ελληνική Bουλή από το 2015.

Οι ίδιες δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα ο κ. Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ο τελευταίος δεν είχε καμία πρόθεση να φέρει τον πρώην υπουργό προ των ευθυνών του για την τραγική κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, που οδήγησε στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων. Η απόφαση μάλιστα του Κ. Μητσοτάκη έρχεται σε αντίθεση και τις τοποθετήσεις αρκετών στελεχών της ΝΔ, όπως ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, οι οποίοι πήραν σαφείς αποστάσεις από το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών.

Διαβάστε επίσης:

Καραμανλής: Αντί να απολογηθεί, δήλωσε «παρών» στις εκλογές

Τραγωδία Τέμπη: Πού και γιατί κρύβονται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και οι υπόλοιποι αρμόδιοι;

Πολάκης: Ο Καραμανλής κορόιδευε χωρίς ντροπή την κοινωνία και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter