Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Η οικογένεια ζητά έρευνα από δικό της σύμβουλο μετά τον εντοπισμό δεύτερου DNA

Υπόθεση Δώρας Ζέμπερη: Η οικογένεια ζητά έρευνα από δικό της σύμβουλο μετά τον εντοπισμό δεύτερου DNA

Αίτημα για τον διορισμό δικού της ερευνητή κατέθεσε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, μετά τον εντοπισμό άγνωστου DNA στα νύχια της άτυχης γυναίκας, το οποίο δεν ανήκει στον Μανώλη Σοροπίδη, που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι δεν θέλουν να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο, προσθέτοντας ότι θα επαναφέρουν το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σοροπίδη.

«Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας γιατί και οι μεταγενέστερες πράξεις του αυτό δείχνουν» συμπλήρωσε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Από την πλευρά του ο αδερφός της άτυχης Δώρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι «εμείς δεν θέλουμε καμία σκιά πάνω από την άγρια δολοφονία» προσθέτοντας ότι «κατά καιρούς η αδερφή μου είχε φόβους για υποθέσει που ήλεγχε» ενώ επιβεβαίωσε ότι μετέφερε μαζί της στικάκια με υλικό από τις υποθέσεις που ερευνούσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter