Υπόθεση Γεωργιάδη: Τα μαζεύει και αδειάζει Αυγενάκη ο Βλάχος – «Αφού υπάρχει καταδικαστική απόφαση ποια σκευωρία;»

Υπόθεση Γεωργιάδη: Τα μαζεύει και αδειάζει Αυγενάκη ο Βλάχος – «Αφού υπάρχει καταδικαστική απόφαση ποια σκευωρία;»

«Αφού υπάρχει καταδικαστική απόφαση για ποια σκευωρία μιλάτε;» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό news247, σημείωσε πως τα χθεσινά του λεγόμενα παρεξηγήθηκαν και ότι ο ίδιος δεν παρέχει καμία κάλυψη στον Νίκο Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας την πράξη του ειδεχθή. 

«Αποδόθηκε τελείως διαφορετικό πνεύμα από αυτό τουλάχιστον που είχα εγώ στο μυαλό μου. Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε η πράξη για την οποία κατηγορήθηκε ο κ. Γεωργιάδης είναι ειδεχθής, σε αυτό νομίζω ότι είμαστε όλοι σύμφωνοι.

Είπα – γενικά – ότι συμβαίνει ορισμένοι να κάνουν τις επιλογές της ζωής τους και στη συνέχεια να αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες απέναντι στην κοινωνία και φυσικά απέναντι στη δικαιοσύνη. Αυτό ήθελα να επισημάνω. Αρνητική ήταν η τοποθέτηση μου απέναντι στην όλη συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη.

Εγώ τουλάχιστον αλλά φαντάζομαι και οι άλλοι συνάδελφοι έχουμε να δούμε τον κ. Γεωργιάδη πάνω από 10 χρόνια».

Σχετικά με τη δήλωση Αυγενάκη περί σκευωρίας

«Αφού υπάρχει καταδικαστική απόφαση για ποια σκευωρία μιλάτε; Από μένα δεν υπάρχει κανενός είδους κάλυψη, καθαρά και ξάστερα. Είναι μια καταδικαστέα πράξη για την οποία τιμωρήθηκε καταδικάστηκε και για την οποία ο ίδιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις απέναντι στην κοινωνία και απέναντι στην κοινωνία ο ίδιος ο Γεωργιάδης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter