Υπόθεση Γιακουμάκη: Ιδιωτικός ντετέκτιβ υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για τη δολοφονία του

Υπόθεση Γιακουμάκη: Ιδιωτικός ντετέκτιβ υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις για τη δολοφονία του

Ανατροπή και πάλι στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον ιδιωτικό ερευνητή Κώστα Σπύρου να υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο άτυχος νέος έπεσε θύμα δολοφονίας.

 Όπως είπε ο ίδιος στο enikos.gr, πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τρία σπασίματα στο χέρι του φοιτητή αλλά και κάταγμα στη μύτη του.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια για την υπόθεση, τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη μεταφέρθηκε μετά από μέρες στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

Την ίδια ώρα, έχει ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα Ιωαννίνων έκθεση 204 σελίδων, στην οποία αναφέρει αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεση του και ζητά την εκταφή της σορού του φοιτητή, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του ότι πρόκειται για δολοφονία.

“Το παιδί το σκοτώσανε. Και ύστερα έκρυψαν τη σορό. Έχω αποδείξεις ότι όταν βρέθηκε, το σώμα του ήταν σχεδόν άθικτο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αποκλείεται να ήταν τόσες ημέρες εκτεθειμένο”, αναφέρει ο ιδιωτικός ερευνητής στο enikos.gr.

“Επιπλέον, από τις φωτογραφίες που έχω στην κατοχή μου, θεωρώ ότι οι δράστες προσπάθησαν να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ώστε να είναι δύσκολη η αναγνώριση του. Όλα τα στοιχεία, έχω κληθεί να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές μετά τις γιορτές και είμαι βέβαιος, ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί το έγκλημα”, τόνισε ο κ. Σπύρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter