Υπόθεση Κουμπούρα: Έρευνα σε στελέχη της οργάνωσης Σώρρα, ζητάει ο δικηγόρος της οικογένειας

Υπόθεση Κουμπούρα: Έρευνα σε στελέχη της οργάνωσης Σώρρα, ζητάει ο δικηγόρος της οικογένειας

Επέκταση της έρευνας και σε άλλα στελέχη της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα ζητάει ο συνήγορος της οικογένειας της Θώμης Κουμπούρα

Λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία ο συνήγορος της οικογένειας Θέμης Σοφός έριξε βόμβες ζητώντας να ελεγχθούν και άλλα πρόσωπα της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις μέλη της οποίας ήταν το θύμα και ο θύτης.

«Ο δράστης πρέπει τώρα να έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και πρέπει να ερευνηθούν κι άλλα στοιχεία αρκετά σοβαρά όπως πρόσωπα που εμπλέκονται στην οργάνωση» ανέφερε αρχικά ο κ. Σοφός και διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης να δίνει συνεντεύξεις την επόμενη μέρα του θανάτου και να λέει την ώρα θανάτου της από τη στιγμή που ούτε η ίδια η αστυνομία δεν γνώριζε».

«Θα πρέπει να ερευνηθεί ο ρόλος κι άλλων προσώπων στην υπόθεση και θα πρέπει με επιχειρήματα και αποδείξεις να κληθούν να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους αυτά, ειδάλλως θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Μήπως η Θώμη εξέφρασε εκείνο το βράδυ την επιθυμία της να αποχωρήσει από την οργάνωση και από τη ζωή αυτού του ανθρώπου και έτσι λοιπόν τη σκότωσε» κατέληξε ο κ. Σοφός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter