Υπόθεση Λαγούδη: Τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 44χρονης

Υπόθεση Λαγούδη: Τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 44χρονης

Συνεχίζουν να αναζητούν λύση στα αίτια της δολοφονίας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη οι συγγενείς της, με την υπόθεση να έχει εξελιχθεί σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα, εννιά μήνες μετά το θάνατό της.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, έχουν υποψίες ότι κάποιοι εκβίαζαν την 44χρονη γυναίκα και πιθανότατα αυτό να ήταν και το κίνητρο της δολοφονίας.

«Είχε δανείσει κάποια χρήματα τα οποία απαιτούσε πίσω. Ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και δεχόταν έντονες πιέσεις» αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας, Τατιάνα Δουβαρά μιλώντας στο documentonews.gr.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι δάνειζε χρήματα και σε ποιους. Η Ειρήνη Λαγούδη διατηρούσε λογαριασμούς σε δύο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειας της. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου αναμένεται να δώσει νέες απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία εναντίον του γιατρού και πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη για τη δολοφονία της 44χρονης.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας, κυρία Δουβαρά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν και νέες διώξεις και για τους φυσικούς αυτουργούς.

«Δεν έχει προσωποποιηθεί δίωξη για τους φυσικούς αυτουργούς που κρίνουμε ότι μάλλον δεν ήταν τα ίδια πρόσωπα με τους ηθικούς. Όταν συλλεχθούν και τα υπόλοιπα στοιχεία θα ασκηθούν διώξεις και για τους υπολοίπους» επισημαίνει η κυρία Δουβαρά. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter