Υπόθεση Λεμπιδάκη: Οι συγκλονιστικές ματωμένες επιστολές στα όρια της τρέλας (Photos)

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Οι συγκλονιστικές ματωμένες επιστολές στα όρια της τρέλας (Photos)

Σπαρακτικές ιδιόχειρες επιστολές του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς την οικογένειά του, στις οποίες περιγράφει ότι βρίσκεται στα όρια της τρέλας, ενώ χρησιμοποιείται ως «σφραγίδα» το αίμα του, έρχονται στο φως.

Πρόκειται για επιστολές που παρουσιάζει το bloko.gr, ζητώντας ή μεταφέροντας εντολές των απαγωγέων του, ενώ απευθύνεται στην οικογένεια και στους οικείους του.

Σε μία από τις επιστολές φαίνεται με ποιο τρόπο”σφράγιζε” με αίμα τις ιδιόχειρες σημειώσεις κάθε φορά που έπρεπε να δώσει απόδειξη ζωής, ή να πειστούν οι διωκτικές αρχές ότι τα κείμενα είναι γνήσια και αυθεντικά.

«Αγαπημένοι μου γονείς, Κατερινούλα, παιδιά μου, Μανόλη,

Είμαι ζωντανός, τρέφομαι καλά, όμως οι μέρες στην απομόνωση δεν περνούν.

Με ρωτάνε αν έλαβα το μήνυμα του H… Δε θυμάμαι σε ποιο μήνυμα αναφέρεστε. Περάσαμε θαυμάσια το προηγούμενο Πα/Σα/Κο/ στο Montabaur με την Κατερίνα, στη γιορτή για τα 50 χρόνια, με τους 100 περ. καλεσμένους των 4 φίλων που γιόρταζαν. Το μινωικό κόσμημα φαίνεται να άρεσε στη γυναίκα του…

Παρακαλώ, αν μπορείτε κάντε λίγο γρήγορα. Μου λένε, να μην κάνετε πολλές διαπραγματεύσεις κι άλλα «κόλπα».

Πειστήρια θα πάρετε ακόμα μια φορά μόνο. Οι άνθρωποι που είναι εδώ που με κρατάνε, μου φέρονται καλά. Μη γίνει κάποιο λάθος παρακαλώ.

Να θυμάστε συνθηματικό Α.Β.

Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Αντιλαμβάνομαι

τον πόνο, την αγωνία και τις δυσκολίες σας».

Σοκαριστική είναι και η επιστολή του προς τα παιδιά του, με ημερομηνία 22 Αυγούστου :

«Aγόρια μου,

Καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν… Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορέσατε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας.

Και ότι σταθήκατε στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, τον θείο δίνοντάς τους κουράγιο με τη νεανική σας αισιοδοξία. Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε γι αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να χουμε λίγο χρόνο μαζί τον Σεπτέμβρη όπου, όποτε και για ό,τι θέλετε να κάνουμε. Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

Θέλω να σας δω να προοδεύετε να δημιουργείτε μα πάνω απ΄όλα να στε ασφαλείες και ευτυχισμένοι άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς σας».

Η τρίτη επιστολή, που έστειλε, καταμετρώντας ήδη 24 ημέρες δραματικά οδυνηρής κράτησης- ομηρίας, δηλώνει ότι έχει αγγίξει τα όρια της ανθρώπινης υπομονής και φτάνει στα όρια της τρέλας.

Όλες οι επιστολές, περισυλλέχθηκαν σύμφωνα με το διαβιβαστικό “με την προβλεπόμενη διαδικασία προς αποφυγή οιασδήποτε επιμόλυνσης, προκειμένου να είναι εφικτή στη συνέχεια η εργαστηριακή εξέταση του αντικειμένου προς εντοπισμό εκμεταλλεύσιμου υλικού (βιολογικού, αποτυπωμάτων κλπ)”. Και οι τρεις πέρασαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπως πιστοποιείται, ώστε να απομονωθεί και να αξιοποιηθεί το οποιοδήποτε εκμεταλλεύσιμο υλικό, μπορούσε σε κάθε στάδιο της μυστικής προανάκρισης ν’ ανοίξει κάθε φορά κι ένα νέο παράθυρο στην εξελικτική προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Μυστικά & Documento

02/10/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter