Υπόθεση Λιγνάδη – Κούγιας: «Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας» – Αύριο στις 14:30 η απολογία

Υπόθεση Λιγνάδη – Κούγιας: «Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας» – Αύριο στις 14:30 η απολογία

Στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων μετέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης όπου δια του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη.

Ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που εφαρμόστηκε σε βάρος του κατέθεσε με τον συνήγορο του στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 2.30 το μεσημέρι.

Ο κατηγορούμενος και κρατούμενος με ένταλμα σύλληψης καλλιτέχνης με την ένσταση του βάλλει κατά της διαδικασίας που εφαρμόστηκε από τους Εισαγγελείς κατά το στάδιο της διερεύνησης της υπόθεσης αλλά και κατά της ακόλουθης έκδοσης του εντάλματος σύλληψης το οποίο θεωρεί άκυρο.

Εξερχόμενος, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε το εξής: «Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και ζητήσαμε τα εξής. Πρωτίστως υποβάλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης: Στον ανακριτή ο Δημήτρης Λιγνάδης (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter