Υπόθεση Λιγνάδη: Μήνυση κατά των μηνυτών θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας

Μηνύσεις θα καταθέσει αύριο Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ο ένας βρίσκεται στη Σουηδία (είναι Σουηδός πολίτης) και κατήγγειλε βιασμό του το 2010 και ο άλλος είναι Αιγύπτιος και κατήγγειλε βιασμό του στην Επίδαυρο το 2015.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη θα υποβάλει και αίτημα για εξέταση μαρτύρων που σύμφωνα με τον εντολέα του ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός του 2010.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων), ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24) και ο Γιώργος Κουβαράς (δημοσιογράφος του Action 24) και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε ότι αναμένει η ένσταση ακυρότητας που κατέθεσε να γίνει δεκτή κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα επιστρέψει στην ανάκριση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αποφυλακιστεί και η διερεύνηση θα ξεκινήσει από την αρχή.

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader