Υπόθεση Λιγνάδη: Στην Ευελπίδων με μάρτυρες και μηνύσεις ο Κούγιας

Υπόθεση Λιγνάδη: Στην Ευελπίδων με μάρτυρες και μηνύσεις ο Κούγιας

Στην Ευελπίδων ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ο ένας βρίσκεται στη Σουηδία (είναι Σουηδός πολίτης) και κατήγγειλε βιασμό του το 2010 και ο άλλος είναι Αιγύπτιος και κατήγγειλε βιασμό του στην Επίδαυρο το 2015.

Ο δικηγόρος του Δ. Λιγνάδη θα υποβάλει και αίτημα για εξέταση μαρτύρων που σύμφωνα με τον εντολέα του ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός του 2010. Στο Συμβούλιο αναμένεται να παραστεί και ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων), ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24) και ο Γιώργος Κουβαράς (δημοσιογράφος του Action 24) και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος αλλά και ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

Το δικαστικό συμβούλιο κρίνει τα δικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Λιγνάδη, προκειμένου είτε να ανάψει το πράσινο φως για την απολογία του είτε να επιτρέψει την δικογραφία στην εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα.

Ελάχιστες ώρες πριν την προγραμματισμένη για σήμερα απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο συνεδριάζει προκειμένου να αποφανθεί επί της αίτησης ακυρότητας της προδικασίας την οποία κατέθεσε χθες ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του κατηγορούμενου ηθοποιού- σκηνοθέτη.

Αν το αίτημα δεν γίνει δεκτό τότε η απολογία του θα ξεκινήσει κανονικά στις 2:30 το μεσημέρι.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter