Υπόθεση Μπεκατώρου: Ο Αυγενάκης ήξερε από Νοέμβριο, αλλά… χθες διέγραψε τον αντιπρόεδρο;

Υπόθεση Μπεκατώρου: Ο Αυγενάκης ήξερε από Νοέμβριο, αλλά… χθες διέγραψε τον αντιπρόεδρο;

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε μιλώντας χθες στον Real fm 97,8 ότι η Σοφία Μπεκατώρου είχε καταγγείλει την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον περασμένο Νοέμβριο στον Αθλητικό Εισαγγελέα. 

Είπε χαρακτηριστικά ότι «ο αθλητικός εισαγγελέας έχει ήδη κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου από τον Νοέμβριο, ονομαστικά, και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει και ήδη κάνει αυτό που πρέπει. Μηδενική ανοχή ακόμα και σε αδικήματα που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που διαπράχθηκαν. Οι συμπεριφορές αυτών των ανθρώπων είναι απολύτως καταδικαστέες. Η Σοφία και η κάθε Σοφία μας έχει στο πλευρό της». 

Μάλιστα ο υφυπουργός είπε και πως του έκανε εντύπωση που ακόμα δεν είχαν ενεργοποιηθεί τα αρμόδια αθλητικά όργανα της Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας. 

Βέβαια το ερώτημα στο οποίο δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει ο κ. Αυγενάκης είναι το τι έπραξε η ίδια η παράταξή του εδώ και δύο μήνες, εφόσον γνώριζαν για την συγκλονιστική αυτή καταγγελία της ολυμπιονίκη. Έπρεπε να βγει στον “αέρα” το όνομα του… εκλεκτού στελέχους τους, να υπάρξει σάλος και μετά κακήν κακώς το κόμμα του να “αναστείλει προσωρινώς” την ιδιότητα του μέλους από τον τέως αντιπρόεδρο της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter