Υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη: Η δικαίωση της Μολδαβής δικηγόρου των θυμάτων

Υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη: Η δικαίωση της Μολδαβής δικηγόρου των θυμάτων

Στην καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη για την υπόθεση της παιδεραστίας, με θύματα παιδιά στη Μολδαβία, αναφέρονται στο Facebook η δικηγόρος των παιδιών, Ναταλία Μπαϊράμ και η δημοσιογράφος Όλγα Τσιέκλεϊ , που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση από το 2011.

Η δικηγόρος των παιδιών, Ναταλία Μπαϊράμ (Natalia Βayram), έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όταν οι αρχές (σ.σ. της Μολδαβίας) τον άφηναν ελεύθερο λόγω διπλωματικής ασυλίας, το ελληνικό δικαστήριο τον βρήκε ένοχο για σεξουαλική κακοποίηση των θυμάτων της Μολδαβίας».

Δείτε ολόκληρο το ποστ της:

https://www.facebook.com/natalia.bayram/posts/10216303396649996

Η δημοσιογράφος Όλγα Τσιέκλεϊ (Olga Ceaglei), αναφερόμενη στην υπόθεση, με την οποία είχε ασχοληθεί προσωπικά, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που δεν έκανε η δικαιοσύνη του Κισινάου, το έκανε η Αθήνα.

Ο Έλληνας Νίκος Γεωργιάδης, που ήρθε στη Μολδαβία το 2010 ως σύμβουλος στο υπουργείο Οικονομίας και έγινε πελάτης του «Angel Killers» – ενός κυκλώματος διακίνησης που λειτουργούσε στο Κισινάου, το Τιρασπόλ και την Οντέσα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή, για σεξουαλική κακοποίηση τριών παιδιών από τη Μολδαβία.

Το 2017, δικαστήριο του Ηolbæk, μιας πόλης της βόρειας Δανίας, καταδίκασε τον Dan Petersen, έναν Δανό ιερέα, για χρήση των υπηρεσιών του «Angel Κillers».

Για τον Γεωργιάδη και τον Petersen, αλλά και για άλλους πελάτες του κυκλώματος, γράφαμε με τον Andrei Astefanesei ήδη το 2011.

Οι δικοί μας ικανοποιήθηκαν που έβαλαν τους επικεφαλής του κυκλώματος στη φυλακή, αλλά οι πελάτες τους τους ξέφυγαν κάτω από τη μύτη τους.»

https://www.facebook.com/olga.ceaglei/posts/10205958553439711

Ce n-a facut justitia de la Chisinau, a facut cea de la Atena.

Grecul Nick Georgiadis, care a venit in Moldova in 2010…

Gepostet von Olga Ceaglei am Dienstag, 26. Februar 2019

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter