Υπόθεση Novartis: Καταρρίπτονται τα περί «γιάφκας» στην οδό Μαβίλη

Υπόθεση Novartis: Καταρρίπτονται τα περί «γιάφκας» στην οδό Μαβίλη

Καταρρίπτουν τα περί “γιάφκας” στην οποία “συναντούσαν τους προστατευόμενους μάρτυρες”, πηγές της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς.

Απαντώντας σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι εισαγγελείς συναντούσαν τους προστατευόμενους μάρτυρες σε “γιάφκα” της οδού Μαβίλη, οι ίδιες πηγές της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς, ξεκαθαρίζουν ότι:

*όπως προβλέπει ο νόμος περί προστασίας μαρτύρων, υπήρξε πράγματι το συγκεκριμένο διαμέρισμα το οποίο το βρίσκει το τμήμα προστατευόμενων μαρτύρων και εκεί γίνονται οι συναντήσεις. Αυτό δεν είναι αρμοδιότητα της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς αλλά της αστυνομίας. Κι αυτό καθώς οι προστατευόμενοι μάρτυρες για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται να προσέρχονται στην εισαγγελία διαφθοράς για καταθέσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες εισαγγελικές πηγές, οι περισσότερες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων δόθηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα ή στην Ασφάλεια. Το τμήμα προστασίας μαρτύρων μετέφερε οδικώς τους εισαγγελείς στο σημείο κάτω από άκρα μυστικότητα για λόγους πάντα προστασίας των ίδιων των μαρτύρων.

Σύμφωνα μάλιστα με εκτιμήσεις, επειδή δεν υπήρχαν χρήματα το επίμαχο διαμέρισμα ξενοικιάστηκε από την αστυνομία και οι τελευταίες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων λήφθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής.

Οι ίδιες τέλος πηγές της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς αναφέρουν ότι αν υπήρχαν κοριοί στο επίμαχο διαμέρισμα , τότε έχει σημειωθεί μια μεγάλη παρανομία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter