Υπόθεση Novartis: Με «μήνυση και αγωγή» ετοιμάζεται να απαντήσει στη Ράικου η Παπαδάκου (Video)

«Αθλιότητες» χαρακτηρίζει η δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου, τις καταγγελίες της εισαγγελέως Ελένης Ράικου για την υπόθεση της Novartis.

Ειδικότερα, η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς κατηγορεί την κ. Παπαδάκου επειδή έχει αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της κ. Ράικου είχε αμοιβές από τη Novartis. «Νόμιμα ή μη δεν το ξέρω, θα το βρει η Δικαιοσύνη», σημείωσε και πρόσθεσε: «Η κυρία Ράικου έχει 8 πειθαρχικές διώξεις σε βάρος της», σε παρέμβασή της στο Action 24.

Όπως υπογράμμισε, δεν παίρνει πίσω «ούτε μια γραμμή» από όσα έχει αποκαλύψει μέσα από την έρευνά της για τη Novartis. Έκανε λόγο για προσωπική εμπάθεια γιατί «έκανα τη δουλειά μου», είπε και σημείωσε λίγο αργότερα: «Ο μόνο λόγος που είχα μπει στο γραφείο της κ. Ράικου ήταν για να κάνω τη δουλειά μου», όπως ανέφερε.

Ακόμα, διέψευσε πως μίλησε στην κυρία Ράικου για στοιχεία χρηματισμού του κ. Πικραμμένου. Είπε, μάλιστα, ότι έχει φέρει στη δημοσιότητα βίντεο με τον κ. Φρουζή, όχι όμως με το περιεχόμενο που ανέφερε η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς. 

Σε παρέμβασή της το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του Alpha, τόνισε: «Όλα αυτά που λέει είναι μυθεύματα και θα προσφύγω στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή».

«Έχω επισκεφθεί την κ. Ράικου και την επόμενη επικεφαλής εισαγγελέα Διαφθοράς, όπως και τα προηγούμενα γραφεί με τον κ. Πεπόνη. Είναι η δουλειά μου να πηγαίνω εκεί, δεν κάνω ρεπορτάζ τηλεφώνου, πάω από κοντά. Την επισκέφθηκα για να μάθω τι θα κάνει με αυτήν την ιστορία. Η κ. Ράικου όλα αυτά που λέει είναι μυθεύματα και θα προσφύγω στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή», ανέφερε. 

«Προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Έχω κάνει σχόλια και για το γεγονός ότι ο σύζυγός της αμείβονταν από τη Novartis, με ένα μικρό ποσό βέβαια, αλλά εγώ είχα το καθήκον να το κάνω», υπογράμμισε.

«Πιστεύω ότι έχει προσωπικά εναντίον μου. Όλα αυτά που είπε δεν ισχύουν, ότι είπα για Βενιζέλους κλπ. Αναφορικά με το βίντεο με τον κ. Πικραμμένο, είναι ένα βίντεο που έχει μεταδοθεί από τον Alpha και φυσικά ουδέποτε λέει ο Φρουζής ότι έδωσε χρήματα στον Πικραμμένο. Αυτά είναι στη φαντασία της και μόνο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να συκοφαντεί κάποιον άλλον και η κ. Ράικου δεν έχει και την αξιοπιστία να το κάνει», σημείωσε.

Αναφορικά με τον Παναγιώτη Πικραμμένο, είπε: «Ο κ. Πικραμμένος δεν παραπέμφθηκε ποτέ. Αναφερόταν σε ένα έγγραφο της κ. Τουλουπάκη, αλλά όχι με βάση το βίντεο. Το βίντεο αυτό δεν υπάρχει στην εισαγγελία Διαφθοράς. Υπάρχει ένας νόμος ο οποίος είναι άθλιος και πρέπει να τον αλλάξετε γιατί θα έχετε πρόβλημα όλοι οι πολιτικοί».

Μυστικά & Documento

09/05/2021, 17:00
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader