Υπόθεση Παντελίδη: Ανοίγει πάλι ο φάκελος – Ευθύνες για όσους τον άφησαν να οδηγήσει

Υπόθεση Παντελίδη: Ανοίγει πάλι ο φάκελος – Ευθύνες για όσους τον άφησαν να οδηγήσει

Νέα πτυχή στην υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, με την εισαγγελία να καλείται να διερευνήσει το ενδεχόμενο ευθυνών για όσους τον άφησαν να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο αντιεισαγγελέας Εφετών Σοφοκλής Λογοθέτης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το μοιραίο βράδυ οδηγούσε ο τραγουδιστής και όχι κάποια από τις δύο συνεπιβάτιδές του και πλέον ζήτησε να επιστραφεί ο φάκελος στην εισαγγελία Πρωτοδικών για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες όσον ήταν μαζί με του στη λέσχη και τον άφησαν να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παράλληλα, ζητά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών να ερευνήσει και την ευθύνη του κράτους «εκ της μη εγκαταστάσεως των προβλεπόμενων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή οδικών τροχαίων ατυχημάτων και επίβλεψης και συντήρησης της σιδερένιας προστατευτικής περίφραξης στο σημείο που έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα».

Από την πλευρά της, η οικογένεια του Παντελίδη αμφισβητεί το θέμα, υπογραμμίζοντας, σε ανακοίνωσή της, ότι δεν έλαβε υπ’ όψιν του το πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς, σύμφωνα με το οποίο οι κακώσεις στο σώμα του άτυχου τραγουδιστή είναι ενδεικτικές συνοδηγού και όχι οδηγού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter