Υπόθεση «συμμορίας»: Μάρτυρας υπεράσπισης Μαρινάκη ο Τοροσίδης

Υπόθεση «συμμορίας»: Μάρτυρας υπεράσπισης Μαρινάκη ο Τοροσίδης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη της «συμμορίας». 

Ο Τοροσίδης ρωτήθηκε κυρίως για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι των πρωταθλητών με τη Βέροια (3-0) τον Γενάρη του 2013 σε σχέση με την κατάθεση του Νίκου Γεωργέα, και ανέφερε πως ουδεμία συνομιλία υπήρξε εντός του αγωνιστικού μεταξύ Γεωργέα και οποιουδήποτε άλλου παίκτη του Ολυμπιακού, πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, κατέθεσε το πρώην στέλεχος της ομοσπονδίας, Χρήστος Υφαντής. Μεταξύ άλλων, είπε: «Υπήρξε πρόεδρος της ΚΕΔ που έπαιρνε σπίτι του και έφτιαχνε μόνος του τους πίνακες διαιτησίας. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος. Παλιότερα μόνο ο πρόεδρος της ΚΕΔ έφτιαχνε τους πίνακες. Αν είχε κάποιος αντίρρηση, έλεγε να δούμε την περίπτωση αυτή, μήπως δεν έχει τα προσόντα και πάνω στον πίνακα καταχωρούσαν την αντίρρηση. Περισσότερο προφορική συζήτηση γινόταν όπου υπήρχαν διαφωνίες. Ήταν μια πάγια διαδικασία».

Για τους πίνακες του 2012 ο Υφαντής κατέθεσε: «Συντάχθηκαν με νόμιμο τρόπο όπως τις προηγούμενες και επόμενες χρόνιες. Ο Βασάρας ίσως είχε κάποιες διαφωνίες στο διαδικαστικό μέρος, αλλά 5-6 μέρες μετά υπέγραψε κανονικά τους πίνακες. Δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση επί της ουσίας για πρόσωπα».

Ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλας είχε κληθεί από το δικαστήριο ως μάρτυρας, αλλά δεν θα προσέλθει από τη Σκωτία να καταθέσει, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό στη χώρα του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter