Υπόθεση Τοπαλούδη: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 21χρονος κατηγορούμενος – Ήπιε χλωρίνη

Υπόθεση Τοπαλούδη: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 21χρονος κατηγορούμενος – Ήπιε χλωρίνη

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο ένας από τους δύο κατηγορουμένους για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο 21χρονος Ροδίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, ήπιε χλωρίνη.

Στο νοσοκομείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και στη συνέχεια ο 21χρονος κατηγορούμενος επέστρεψε στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η ογκώδης δικογραφία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 21χρονου Ροδίτη.

Στόχος η αποκάλυψη του προσώπου που φαίνεται ότι επιχείρησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου, αλλάζοντας την κάρτα SIM, ενώ ο 21χρονος κρατούνταν από άντρες του Λιμενικού.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι η διερεύνηση της υπόθεσης Τοπαλούδη, καθώς ερευνώνται από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας οι καταγγελίες ότι αστυνομικός στον οποίο απευθύνθηκε για το βιασμό της η άτυχη φοιτήτρια το Νοέμβριο του 2017, δεν έδωσε τη δέουσα προσοχή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter