Υπόθεση Τοπαλούδη: Η εισαγγελέας έκοψε τα… γέλια στον κατηγορούμενο

Υπόθεση Τοπαλούδη: Η εισαγγελέας έκοψε τα… γέλια στον κατηγορούμενο

Δικάζεται για τον βιασμό και την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, αλλά προκαλεί γελώντας κατά την διάρκεια της δίκης. 

Ο λόγος για τον Α.Λ., έναν από τους δύο κατηγορούμενους για τα στυγερά εγκλήματα σε βάρος της φοιτήτριας, ο οποίος κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία προκάλεσε την έκρηξη της εισαγγελέα της έδρας όταν… γέλασε από το εδώλιο στο οποίο βρίσκεται.

Όλα ξεκίνησαν όταν μάρτυρας, φίλη της Ελένης, καταθέτοντας υποστήριξε ότι το θύμα τής είχε μιλήσει για τον Α.Λ και της είχε πει ότι της φαινόταν καλό παιδί.

Εισαγγελέας: «Σας είπε ότι είναι καλό παιδί; Εκ πρώτης όψεως έτσι φαίνεται»…

Τότε ήταν που ο κατηγορούμενος γέλασε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει -και δικαιολογημένα- την έντονη αντίδραση της εισαγγελέα της έδρας.

«Τολμάτε και γελάτε; Είστε προκλητικός, σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε», αποστράφηκε την συμπεριφορά του η εισαγγελική λειτουργός.

Μάλιστα η εισαγγελέας σχολίασε και την ίδια την μάρτυρα όταν, κατά την κατάθεσή της, είπε ότι το βράδυ της δολοφονίας της φίλης της είχε λάβει μήνυμα στο οποίο της έγραφε να την πάρει σε μια ώρα.

«Εγώ κοιμόμουν και το είδα το πρωί», είπε η μάρτυρας με την εισαγγελέα να την επικρίνει γιατί όπως επεσήμανε «ζήτησε βοήθεια και δυστυχώς τη ζήτησε από εσάς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter