Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλος: Και τώρα τι θα κάνουμε που το «πρεζόνι» ήταν καθαρό;

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλος: Και τώρα τι θα κάνουμε που το «πρεζόνι» ήταν καθαρό;

Βγήκε το πόρισμα που λέει ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν καθαρός. Δεν είχε πάρει τα «κοκτέιλ» που γράψανε κάποιοι, δεν ήταν υπό την επήρεια νακρωτικών.

Το πόρισμα που δημοσιεύτηκε σήμερα είναι ξεκάθαρο: τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Το πόρισμα έρχεται να ξεβρακώσει όλους αυτούς τους τάχα μου «νοικοκύρηδες» που αδιαφορούσαν και βυσσοδομούσαν δημόσια για την «αδελφή», το «πρεζόνι», τον κλέφτη.

Και τώρα που έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες του τέρατος, τι θα κάνουμε; Θα το κοιτάξουμε στα μάτια, θα τρομάξουμε και θ’ αλλάξουμε δρόμο;

Οι κυρίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οφείλουν να προχωρήσουν σε παραδειγματικές τιμωρίες των αστυνομικών που ποδοπατούσαν τον αιμόφυρτο Ζακ.

Όσο δεν τιμωρούνται οι δράστες, τόσο η ρετσινιά πάει σε όλους τους αστυνομικούς που ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι δεν διακατέχονται από βάρβαρα, εκδικητικά και ρατσιστικά κίνητρα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Και οι «φιλήσυχοι» πολίτες που γέμισαν με αιματώματα το κεφάλι του Ζακ; Κι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν. Παραδειγματικά.

Βλέπεις, πάντα οι «βάρβαροι ήταν μια κάποια λύσις» που έγραψε ο Ποιητής και τώρα που οι δικαιολογίες πήγαν περίπατο… τι θα κάνουμε ως πολίτες και ως κοινωνία;

Ο Ζακ δολοφονήθηκε και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτό. Έτσι δεν πρέπει να γίνεται να σε μια ευνομούμενη πολιτεία;

(όχι ότι αν δεν ήταν “καθαρός” έρπεπε να υποστεί τη βία που δέχτηκε, για να μην τρελαθούμε κιόλας!!!)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter