Υπόθεση Ζάκ Κωστόπουλου: Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι δεν μπήκε για ληστεία – Προσπαθούσε να προφυλαχτεί

Υπόθεση Ζάκ Κωστόπουλου: Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι δεν μπήκε για ληστεία – Προσπαθούσε να προφυλαχτεί

Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της αγριότητας που οδηγησε στον θάνατο του 33χρονου.

Μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Έθνος» και μάλιστα μια μάρτυρας επιβεβαιώνει με τα λεγόμενά της την ανάρτηση που είχε κάνει ο Γρηγόρης Βαλιάνατος μια μέρα μετά τον θάνατο του.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο κατέθεσε ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται, ενώ τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

«Είδα έναν άντρα να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει».

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πόρτα του κοσμηματοπωλείου» πρόσθεσε η ίδια, κατά το δημοσίευμα.

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter