Υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά: Ο Γάλλος εισαγγελέας πρότεινε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή για τον Μπενζεμά

Υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά: Ο Γάλλος εισαγγελέας πρότεινε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή για τον Μπενζεμά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του έξω από το γαλλικό δικαστήριο

Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ότι την Παρασκευή (22/10) ενδέχεται να εκδοθεί η απόφαση από το δικαστήριο που εκδικάζει την μήνυση του Ματιέ Βαλμπουενά κατά του Καρίμ Μπενζεμά και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ότι είχε ρόλο μεσάζοντα στον εκβιασμό του άσου του Ολυμπιακού για ένα «sex tape» πριν έξι χρόνια.

Σήμερα ο Εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 75 χιλιάδων ευρώ στον Μπενζεμά, καθώς θεωρεί ότι είχε πλήρη επίγνωση της υπόθεσης και ό,τι έκανε, το έκανε έχοντας σκοπό και δόλο.

Ουσιαστικά ο Εισαγγελέας αναγνωρίζει την ενοχή του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ζήτησε να τιμωρηθεί με αρκετά ελαφρυντικά.

Για τον έτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, τον Μουσταφά Ζουαουί που κατηγορείται ότι ήταν ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης, πρότεινε 4ετή κάθειρξη και 15 χιλιάδων ευρώ πρόστιμο, για τον Αξέλ Ανγκό που υπέκλεψε το βίντεο πρότεινε 18 μήνες φυλακή δίχως αναστολή και 15 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ενώ για τον τέταρτο κατηγορούμενο, Γιουνές Ουάς πρότεινε επίσης 18μηνη φυλάκιση χωρίς αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο. Τέλος για τον πέμπτο κατηγορούμενο Καρίμ Ζενατί που ήταν ο στενός φίλος του Μπενζεμά πρότεινε δύο χρόνια φυλάκιση!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter