Αθώωση Ινδαρέ: Ο δημοσιογράφος των «Νέων» που τώρα ζητάει «συγγνώμη»

Αθώωση Ινδαρέ: Ο δημοσιογράφος των «Νέων» που τώρα ζητάει «συγγνώμη»

Επρεπε να γίνει το δικαστήριο και να επέλθει η πανηγυρική αθώωση του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των δύο γιων του για να καθαρίσουν μερικοί τα μάτια τους και να παραδεχτούν την αλήθεια.

Πράγματι το δικαστήριο έκρινε πως ήταν ψέματα όλα όσα υποστήριζε η Ελληνική Αστυνομία και διάφοροι δημοσιογράφοι που αναπαρήγαγαν τις ανακοινώσεις της. Δηλαδή άνθρωποι των ΜΜΕ έγραφαν fake news, χωρίς αμφιβολία πλέον!

Διαβάστε επίσης – «Καταπέλτης» ο Ινδαρές: «Στήθηκε μια σκευωρία – Ήταν το μένος μίας παραταξιακής υστερίας» (Video)

Ένας από αυτούς ήταν ο Ηλίας Κανέλλης στα «ΝΕΑ», ο οποίος έσπευδε να συμφωνήσει με την αστυνομία γράφοντας: «Ακριβώς έτσι έγιναν χθες τα πράγματα. Μπήκε η αστυνομία σε μια κατάληψη στο Κουκάκι. Οι καταληψίες αμύνθηκαν, αρχικά με πέτρες, ξύλα, μεταλλικά αντικείμενα, με μπογιές, με τη χρήση πυροσβεστήρων. Οταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανακαταλάβουν τον χώρο, δύο καταληψίες προσπάθησαν να διαφύγουν από τη διπλανή ταράτσα, που ήταν η ταράτσα του πατρικού σπιτιού τους. Οι αστυνομικοί πέρασαν στην ταράτσα και τους συνέλαβαν – μαζί με τον πατέρα τους, που προσπάθησε να τους εμποδίσει…».

Μήπως πριν «παπαγαλίσει» τα ψέματα της ΕΛΑΣ, ο σωστός δημοσιογράφος θα τηλεφωνούσε στα θύματα για να μάθει τι συνέβη; Ο κ. Κανέλλης προτίμησε την εύκολη ή μήπως την πιο βολική για τα πιστεύω (;) του οδό. Υιοθέτησε άκριτα τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας. Κι ας ήταν ως δημοσιογράφος μέσα στον χώρο της τέχνης αφού έβγαζε επί 10 ολόκληρα χρόνια το περιοδικό του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Μετά από όλα αυτά, και βεβαίως την δικαστική ετυμηγορία, βγήκε και ζήτησε συγγνώμη σε μια απίθανη όσο και εξευτελιστική δημοσιογραφική κωλοτούμπα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter