Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Συνελήφθησαν 24χρονη και 60χρονος – Πάνω από 20 ραντεβού σε ροζ ξενοδοχείο με 15χρονη

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Συνελήφθησαν 24χρονη και 60χρονος – Πάνω από 20 ραντεβού σε ροζ ξενοδοχείο με 15χρονη

Ένας άνδρας 64 ετών συνελήφθη σήμερα καθώς κατηγορείται ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με ανήλικη 15 ετών για περισσότερες από 20 φορές, κατά τα έτη 2022 και 2023, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας. Για το κάθε ραντεβού πλήρωνε 200 ευρώ.

Παράλληλα, μια 26χρονη Ελληνίδα με το όνομα «Ελένη» συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες στο κέντρο της Αθήνας κατηγορούμενη για μαστροπεία της 15χρονης.

H 24χρονη φέρεται να είχε διευκολύνει τη 15χρονη στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, στα οποία μετέβαιναν μαζί, σε χρόνο που δεν δύναται να προσδιοριστεί, πάντως εντός του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Ο 64χρονος συλληφθείς, στα τέλη Αυγούστου του 2023, προέβη σε ερωτικές πράξεις με δύο ανήλικες, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Αθηνών, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού 150 ευρώ, στην κάθε μία, ενώ επίσης, κατά το παρελθόν, είχε προβεί σε όμοιες πράξεις, επανειλημμένες φορές, με την ανήλικη 15χρονη τότε κοπέλα, έναντι χρηματικής αμοιβής 200 ευρώ την κάθε φορά, σε μη προσδιορισμένο επακριβώς χρόνο, αλλά πάντως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα στο 2022 και το 2023.

Τις προηγούμενες ημέρες για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία άτομα.

Πρόκειται για γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών, που κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter