Υπόθεση παλαιοχριστιανού: Πώς εργαζόταν στον δήμο – «Δεν τον γνωρίζαμε, τον είδαμε στην τηλεόραση» λέει η αντιδήμαρχος (Video)

Υπόθεση παλαιοχριστιανού: Πώς εργαζόταν στον δήμο – «Δεν τον γνωρίζαμε, τον είδαμε στην τηλεόραση» λέει η αντιδήμαρχος (Video)

Νέα πτυχή στην υπόθεση του παλαιοχριστιανού που ζει με την οικογένεια του σε λαγούμια στην Ορεινή Κόρινθο, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν με τηλεργασία, ωστόσο ο δήμος δεν τον είχε δει ποτέ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 45χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε φορητό στικάκι ίντερνετ για να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς τηλεργασίας.

Έτσι, θέση πήρε η Αντιδήμαρχος οικονομικών Ερέτριας, όπου εργαζόταν ο 45χρονος, τονίζοντας ότι το πρώτο διάστημα, όπως διαπίστωσαν, εργαζόταν κανονικά στον Δήμο, ωστόσο λόγω της πανδημίας ζήτησε η εργασία του να είναι εξ αποστάσεως, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί καθόλου στην υπηρεσία μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε «Εμείς τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζουμε καν. Δηλαδή ούτε το πρόσωπό του. Μας πρόλαβαν τα γεγονότα και τον είδαμε από την τηλεόραση. Δεν τον ξέραμε ούτε φατσικώς, δεν τον είχαμε δει ποτέ». 

Όπως εξήγησε, ο Δήμος του είχε αναθέσει να κάνει εργασίες εξ αποστάσεως, και συγκεκριμένα εργαζόταν στο γραφείο κίνησης.

Ο 45χρονος αναμένεται να τεθεί σε αργία από την εργασία του ακόμα και σήμερα (21/2), εφόσον φτάσει ο φάκελος από την Εισαγγελία Κορίνθου, σύμφωνα με την κ. Αμερικάνου.

Συγκεκριμένα η Αντιδήμαρχος Ερέτριας ανέφερε:

«Εμείς είμαστε μία νέα διοίκηση και στα πλαίσια της οργάνωσης θελήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. Στα πλαίσια αυτής της επικοινωνίας που θέλαμε να έχουμε διαπιστώσαμε από τις πρώτες κιόλας ημέρες ότι από τον κύριο αυτό δεν υπήρχε καμία παρουσία στον Δήμο μας. Με αποτέλεσμα να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά, εγώ η ίδια προσπάθησα να τον βρω τηλεφωνικά. Τον πέτυχα σε ένα κινητό τηλέφωνο που μου είχαν δώσει και του ζήτησα λοιπόν να έχει φυσική παρουσία, διότι ο Δήμαρχος ήθελε οι εργαζόμενοι να βρίσκονται στον Δήμο όταν δουλεύουν, και έτσι του ζήτησα να έχει φυσική παρουσία στον Δήμο». 

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι: «Εμείς τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζουμε καν. Δηλαδή ούτε το πρόσωπό του. Μας πρόλαβαν τα γεγονότα και τον είδαμε από την τηλεόραση. Δεν τον ξέραμε ούτε φατσικώς, δεν τον είχαμε δει ποτέ. Ωστόσο τον καλέσαμε και του ζητήσαμε να έρθει. Ο ίδιος ήταν σε καθεστώς μετάταξης από το 2020, είχε έρθει στον Δήμο Ερέτριας, στο πλαίσιο της κινητικότητας  για προβλήματα υγείας, γεγονός που ομόφωνα το συμβούλιο είχε δεχθεί. ‘Ετσι πρώτη Νοεμβρίου του 2020 τοποθετήθηκε ως εργάτης καθαριότητας στον Δήμο. Το πρώτο διάστημα από την έρευνα που έχω κάνει κι εγώ διαπιστώσαμε ότι πράγματι στις αρχές ερχόταν στην υπηρεσία, από την ώρα όμως που ξεκίνησε το θέμα με τον covid, ζήτησε να είναι εξ αποστάσεως και έγινε δεκτό, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω μετά δεν εμφανίστηκε καθόλου στην υπηρεσία». 

Δείτε επίσης:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter