Υπόθεση τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω», λέει ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων 

Υπόθεση τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω», λέει ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων 

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», είχε κάνει μία σύσταση στην κ. Ρούλα  Πισπιρίγκου, την μητέρα των τριών παιδιών να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε η μικρή Τζωρτζίνα, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

«Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε ο κ. Ηλιάδης, που υπογράμμισε ότι «δεν εκλήθη ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς».

Όσον αφορά στη Μαλένα, άλλοι γιατροί δηλώνουν πως δεν είναι δυνατόν να έχουν προκληθεί τέτοιες εκχυμώσεις στο πρόσωπο του παιδιού και απορούν πώς είναι δυνατόν ένα παιδί, που την προηγούμενη μέρα έτρωγε σουβλάκι, την επόμενη να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως είναι γνωστό, από όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια και τις αναφορές ότι οι γιατροί δεν διαπίστωναν τίποτα, υπάρχει σειρά επεισοδίων μόνο όταν δεν ήταν οι γιατροί παρόντες.

Οι ερευνητές επιμένουν στις ημερομηνίες θανάτου και στην σχέση του ζευγαριού: Ότι δηλαδή 20 Μαρτίου 2021 έφυγε από το σπίτι ο Μάνος και την επομένη πέθανε η Ιριδα. Και ότι μόλις ζητήθηκε διαζύγιο, μετά από λίγο συνέβη το πρώτο επεισόδιο με την Τζωρτζίνα.

Μακάβριες συμπτώσεις

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται και μια ακόμη… περίεργη «σύμπτωση». Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ στον ύπνο της έπαθε και το πρώτο περιστατικό η Τζωρτζίνα, που την οδήγησε στο Καραμανδάνειο. Επίσης στον ύπνο της έπαθε και την πρώτη ανακοπή, αλλά στον ύπνο της ήταν και ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό, σε σχέση με την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter