Υπόθεση Τζόκοβιτς: Θρίλερ δίχως τέλος – Ούτε σήμερα η απόφαση για τη βίζα του – «Καρφί» Τσιτσιπά (Video)

Υπόθεση Τζόκοβιτς: Θρίλερ δίχως τέλος – Ούτε σήμερα η απόφαση για τη βίζα του – «Καρφί» Τσιτσιπά (Video)

Ούτε σήμερα, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να μάθει ο Νόβακ Τζόκοβιτς εάν θα παραμείνει ή θα απελαθεί από την Αυστραλία καθώς συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη συμμετοχή του ή μη στο Australian Open.

Παρά το γεγονός πως η απόφαση αναμενόταν σήμερα, Πέμπτη, και ενώ το όνομα του Σέρβου σταρ του τένις βρέθηκε κανονικά στην κλήρωση του τουρνουά, ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας φέρεται να μην έχει αποφασίσει, σύμφωνα με το Fox.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ο «Νόλε» είχε λάβει Ιατρική εξαίρεση για την συμμετοχή του στο τουρνουά και μέσα στα έγγραφα που είχε καταθέσει είναι και το πιστοποιητικό νόσησης. Στην Αυστραλία δικαίωμα εισόδου, έχουν μόνο όσοι είναι διπλά εμβολιασμένοι ή έχουν σοβαρούς ιατρικούς λόγους που δεν κάνουν το εμβόλιο.

«Καρφί» Τσιτσιπά: Δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες

Σε δήλωσή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφορικά με τη στάση του Τζόκοβιτς, είπε πως δεν πέρασε από το μυαλό του να εμφανιστεί ανεμβολίαστος: «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο».

Όπως είπε, κατά τη γνώμη του ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του ακόμα κι αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους. «Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα», κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter