Υποχρεωτικά μέσα από τα ΚΕΚ το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και Περιφέρειες

Υποχρεωτικά μέσα από τα ΚΕΚ το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και Περιφέρειες

Τους ιδιοκτήτες των ΚΕΚ βάζει προφανώς με το αζημίωτο «από το παράθυρο» η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 ατόμων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.

Μετά την αποτυχία με τις σκανδαλώδεις πλατφόρμες των «voucher της ντροπής» και ελάχιστες ημέρες μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων με τους επιτυχόντες, οι ιδιοκτήτες των ΚΕΚ άρχισαν να τηλεφωνούν στους επιτυχόντες και να τους καλούν να υπογράψουν σχετική συνεργασία μαζί τους. Και αυτό διότι το πρόγραμμα πρόσληψης των 36.500 ατόμων αναφέρεται ότι περιλαμβάνει και πρόγραμμα ειδικής κατάρτισης, παντελώς άσχετο με την ειδικότητα την οποία δήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι.

Είχε προηγηθεί email από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ οι οποίες ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους ότι η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι υποχρεωτική και μάλιστα επισυνάπτουν σε αυτούς και την σχετική υπεύθυνη δήλωση!

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα «voucher της ντροπής» , με πρόσχημα την αγωνία χιλιάδων πολιτών για την εξεύρεση εργασίας , επιχειρεί να «λαδώσει» ξανά τον «μηχανισμό των ΚΕΚ» Πανελλαδικά, προσφέροντας εύκολο χρήμα στους ιδιοκτήτες τους, ενώ υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά για το πόσα χρήματα θα κοστίσουν τα «υποχρεωτικά προγράμματα κατάρτισης» και από ποια κονδύλια αυτά θα πληρωθούν.

Ερωτηματικά επίσης υπάρχουν και για τον τρόπο χειρισμού και παραχώρησης στους ιδιοκτήτες των ΚΕΚ των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των επιτυχόντων.

πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter