Υποχρεωτικά μέσω TAXISnet η δήλωση του IBAN για την επιστροφή φόρου

Φωτογραφία αρχείου.

Όσοι δικαιούνται επιστροφή φόρου θα πρέπει, από εδώ και στο εξής, να δηλώνουν το IBAN που χρησιμοποιείται για την πληρωμή των φόρων στο TAXISnet.

Ουσιαστικά, για την επιστροφή φόρων στο λογαριασμό του εκάστοτε δικαιούχου δεν θα χρειάζεται η επίσκεψη στην εφορία για τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίον θα μπουν τα χρήματα από τον φόρο προς επιστροφή.

Οι φορολογούμενοι πρέπει από εδώ και στο εξής να ενημερώνουν το ΤΑΧΙSnet και για μεταβολές του δηλωθέντος ΙΒΑΝ, ενώ διευκρινίζεται από την ΑΑΔΕ ότι όσοι έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό για τη φορολοταρία, δεν χρειάζεται να τον γνωστοποιήσουν εκ νέου.

Η ορθότητα των στοιχείων κάθε αρχικής ή τροποποιητικής δήλωσης του εν λόγω τραπεζικού λογαριασμού, επαληθεύεται με αντίστοιχο ίδρυμα πληρωμών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.