Υπουργείο Εργασίας: Κανένα «πράσινο φως» για ομαδικές απολύσεις

Το Υπουργείο Εργασίας με ανακοίνωσή του, διαψεύδει δημοσίευμα για «μία ''δήθεν συμφωνία" μεταξύ των δύο πλευρών, λίγο πριν φύγουν τα ανώτατα κλιμάκια των δανειστών από την Αθήνα.»

«Κανένα "πράσινο φως" δεν έχει δοθεί για τις ομαδικές απολύσεις ούτε έχουν καταπατηθεί οι "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης» διαβεβαιώνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας», το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημάνει τα εξής:

«Προφανώς, ο συντάκτης της εφημερίδας "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" πάσχει από βαριάς μορφής αχρωματοψία.

Κανένα "πράσινο φως" δεν έχει δοθεί για τις ομαδικές απολύσεις ούτε έχουν καταπατηθεί οι "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης.

Είναι τόσο ευφάνταστο το δημοσίευμα που ο συντάκτης ανακαλύπτει μία ''δήθεν συμφωνία" μεταξύ των δύο πλευρών, λίγο πριν φύγουν τα ανώτατα κλιμάκια των δανειστών από την Αθήνα.

Είναι γνωστό ότι ουδεμία συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, και τα ανώτατα κλιμάκια την τελευταία εβδομάδα- δεν θα μπορούσε εξάλλου να συμβεί αυτό, καθώς η υπουργός Εργασίας βρισκόταν στο Βερολίνο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.