Υπουργείο Μεταφορών: Ουδέποτε έκλεισε το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Υπουργείο Μεταφορών: Ουδέποτε έκλεισε το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα, όπου ολόκληρες περιοχές της δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, κάποιοι εξακολουθούν εσκεμμένα να παραπληροφορούν τους πολίτες.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καταγγέλλει αυτούς τους κύκλους και υπογραμμίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όπως επεσήμανε έγκαιρα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ότι:

«Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ουδέποτε έκλεισε λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Διευκρινίζουμε ότι τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες λόγω των δυνατών νοτιοδυτικών ανεμών (48 κόμβοι) μερικές πτήσεις με απόφαση των ίδιων των πιλότων των αεροπορικών εταιρειών κατευθύνθηκαν σε γειτονικά και εναλλακτικά αεροδρόμια, όπως της Πάρου, του Ηρακλείου και της Καλαμάτας όπου μετά από μία με δύο ώρες επέστρεψαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ενημερώνουμε επίσης ότι αυτήν την ώρα οι άνεμοι στο αεροδρόμιο κυμαίνονται μεταξύ 30 και 37 κόμβων και ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter