Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Συντριπτική καταστροφή

Υπουργείο Υποδομών: Περίπου 9 στα 10 ελεγμένα κτίρια χρήζουν αποζημίωσης

Οι αυτοψίες σε κτίρια που έχουν ήδη διενεργηθεί ανέρχονται σε 1.154 στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας και στη Δ.Ε. της Νέας Περάμου, και έχουν υλοποιηθεί από τα εξειδικευμένα τεχνικά κλιμάκια του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που αποτελούνται από 120 μηχανικούς.

Όπως αναφέρεαι σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου:

-Στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 925 αυτοψίες συνολικά. Τα 733 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης. Συγκεκριμένα: 588 κατοικίες, 67 επαγγελματικοί χώροι, 5 δημόσια κτίρια και 73 αποθήκες – υπόγεια.

-Στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν 229 συνολικά αυτοψίες. Τα 222 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 142 κατοικίες, 30 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 48 αποθήκες – υπόγεια.

Οι αυτοψίες, από το σύνολο των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.