Στο κτίριο της Βουλής

Υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα - Τι θα συζητηθεί

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το υπουργικό συμβούλιο.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων. 

Στο επίκεντρο, οι άξονες του κυβερνητικού έργου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ζητήσει εντατική δουλειά από όλους και στόχευση στην ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων.

Το απόγευμα στις 17:00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Τρίτη στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου έγινε μακρά και διεξοδική συζήτηση για το πώς προχωρά η κυβέρνηση και πώς υλοποιεί τους βασικούς άξονες της πολιτικής της.

"Έχουμε περάσει σε νέο κύκλο", σημείωσαν κομματικές πηγές, εξηγώντας ότι η πορεία της κυβέρνησης από εδώ και πέρα ουσιαστικά εκτείνεται σε δύο στάδια: αφενός έως τον Αύγουστο του 2018 οπότε και ολοκληρώνεται το τρίτο πρόγραμμα, και, αφετέρου, από εκεί και πέρα έως την εκπνοή της 4ετίας. Οι ίδιες πηγές σημείωσαν ότι η χώρα και η κυβέρνηση έχοντας απελευθερωθεί από το κομμάτι της διαπραγμάτευσης, έχει περάσει σε φάση εστίασης στην ανάπτυξη, τις κοινωνικές παρεμβάσεις, την ανάπτυξη της κοινωνικής προστασίας, τις αναγκαίες θεσμικές τομές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.