Υπουργοί της Νότιας Κορέας υποστηρίζουν ότι ξέρουν πού βρίσκεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Υπουργοί της Νότιας Κορέας υποστηρίζουν ότι ξέρουν πού βρίσκεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Κορυφαίοι αξιωματούχοι της Νότιας Κορέας υποστηρίζουν ότι ξέρουν που βρίσκεται ακριβώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος παραμένει άφαντος εδώ και δύο εβδομάδες και η απουσία του έχει πυροδοτήσει πλήθος σενάρια για την υγεία του.

«Η κυβέρνηση γνωρίζει την τοποθεσία του Κιμ Γιονγκ Ουν» είπε ο υπουργός Ενοποίησης της Νότιας Κορέας, Κιμ Γιον-τσουλ, απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε στο κοινοβούλιο της χώρας την Τρίτη, σύμφωνα με το Bloomberg αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. 

Ερωτηθείσα σε άλλη στιγμή εάν η Νότια Κορέα έχει ενημερώσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την τοποθεσία του Κιμ Γιονγκ Ουν και την κατάσταση της υγείας του, η Νοτιοκορεάτισσα ΥΠΕΞ Κανγκ Κιουνγκ-γουα είπε ότι ο Αμερικανός ηγέτης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με αξιωματούχους της χώρας και ότι λογικά έχει ενημερωθεί. Αργότερα διευκρίνισε ότι ο Τραμπ γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά όχι και την τοποθεσία του, γράφει το πρακτορείο.

Ο Νόνταλτ Τραμπ από την πλευρά του αποκάλυψε ότι γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του Βορειοκορεάτη ηγέτη, λέγοντας ωστόσο ότι «δεν μπορεί να μιλήσει για αυτό» τη δεδομένη στιγμή. Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε πάντως ότι «κανείς δεν γνωρίζει πού είναι» ο Κιμ.

Τα σενάρια για τη μυστηριώδη «εξαφάνιση» του Κιμ Γιονγκ Ούν εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, παρά το γεγονός ότι η Νότια Κορέα διαβεβαίωσε πριν μερικά 24ωρα ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter