Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Υπουργός Δικαιοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Και όμως «αληθινό»!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει μόνον την πρωθυπουργία. Βλέπει ήδη τον εαυτό του στο Μέγαρο Μαξίμου πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Ένα μικρό πρόβλημα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά στα όνειρα όλα ξεπερνιώνται!

Αλλά το όνειρο του Κυριάκου δεν σταματάει εκεί. Βλέπει τον εαυτό του, υπουργό Δικαιοσύνης. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ, καθώς ο πρωθυπουργός είθισται να κρατάει όταν το απαιτούν οι περιστάσεις το υπουργείο Εξωτερικών ή Εθνικής Άμυνας. Αλλά ο Κυριάκος θα φέρει την ανατροπή!

Ο Κυριάκος όμως που έχει ένα πρόβλημα με τη Διάκριση των Εξουσιών (Τι Μοντεσκιέ, τι μπαλμασκέ!) – εξάλλου ο Διαφωτισμός και η γαλλική Επανάσταση δεν έχουν καμία σχέση μαζί του, δεν θα διστάζει να ηγηθεί «εμμέσως» και της Δικαστικής Εξουσίας!

Θέλει να στείλει μήνυμα και να πιέσει Δικαστές και πολιτικούς του αντιπάλους, να ελέγξει ακόμα περισσότερο έναν χώρο που βρισκόταν πάντα  περισσότερο στη συντηρητική πλευρά…

Μετά από αυτά, δεν ξέρουμε αν την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι την προαλείφει για υπουργείο Οικονομικών, καθώς γνωρίζει όλα τα περί offshore και… επιχειρηματικότητας ή θα την κρατήσει ως υφυπουργό Δικαιοσύνης.

Ευτυχώς που όλα αυτά είναι οράματα στο μυαλό του Κυριάκου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter