Υπουργός Vs υφυπουργός

Υπουργός Vs υφυπουργός

O Doctor μαθαίνει ότι ο υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης εσχάτως έχει γίνει δέκτης εντονότατων τηλεφωνικών οχλήσεων από υπουργό προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα της επιστρεπτέας προκαταβολής και οι μικρές ατομικές επιχειρήσεις που δεν απασχολούν εργαζόμενους.

Ο υπουργός λέει και ξαναλέει ότι οι επιχειρήσεις αυτές αποτελούν «τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, είναι επαγγελματίες, έμποροι και επιτηδευματίες με πάθος στην επιχειρηματικότητα, την επιμονή και τη σκληρή καθημερινή δουλειά», είναι «βιοπαλαιστές που κρατήθηκαν όρθιοι στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης της τελευταίας δεκαετίας».

Πες τα, Μιλτιάδη…

Την Τρίτη που μας πέρασε οι συμμετέχοντες στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, έζησαν μεγάλες στιγμές.

Για την ακρίβεια, άκουσαν τον Ελληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να τους θυμίζει τα λόγια της Κριστίν Λαγκάρντ, ότι για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης «Δεν πρέπει να καθυστερήσουμε άλλο. Εχει χαθεί κρίσιμος χρόνος. Πρέπει να δράσουμε γρήγορα». Είμαι σίγουρος ότι ένα μικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη της Κριστίν και μια αδιόρατη ανησυχία εμφανίστηκε στο πρόσωπο των Ευρωπαίων υπουργών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter