Υψηλές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα της WIND

Υψηλές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα της WIND

 3η χρονιά PLATINUM διάκριση για την εφαρμογή υπεύθυνων πρακτικών σε θέματα ΕΚΕ,  2η χρονιά ειδική διάκριση για την προφορά της στην Κοινωνία.

Έχοντας ενεργοποιήσει τη νέα στρατηγική ‘’20 Στόχοι για το 2020’’ , η WIND κατατάσσεται, για μια ακόμα χρονιά, στην κατηγορία PLATINUM βάσει της αξιολόγησης του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης[1](CR Index), ενώ ταυτόχρονα απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά ειδική διάκριση για την προσφορά της στην Κοινωνία.

Η νέα στρατηγική που χαράζει η WIND – η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που υιοθετεί μία παγκόσμια προσέγγιση- αποτελείται από 20 στόχους για το 2020, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας δέσμευσής της να συμβάλλει ενεργά και αποτελεσματικά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, εναρμονιζόμενη πλήρως με την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND αξιολογήθηκαν από τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) με σημείο αναφοράς 100 αυστηρά διεθνή κριτήρια. Μια διαδικασία εξαιρετικά απαιτητική και χρονοβόρα καθώς κάθε κριτήριο πιστοποιείται μόνο μέσα από αυστηρούς δείκτες (KPIs) και εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND παραλαμβάνοντας τις 2 διακρίσεις ανέφερε: «H Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί πολύτιμο εργαλείο, κομβικής σημασίας, για την ανάπτυξη της Εταιρείας αλλά και για τη σχέση μας με την ελληνική κοινωνία. Η διάκριση Platinum για 3η συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει έμπρακτα τη μακροχρόνια δέσμευση μας για αξιοπιστία, βελτίωση και ανάπτυξη προς όλα τα Ενδιαφερόμενα μέρη μας, καθώς και για το υπόλοιπο ανθρώπινο και φυσικό περιβάλλον».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter