Ζαΐρη σε Βενιζέλο: Εντυπωσιακό το πόσα απόρρητα έγγραφα έχετε για τη ΔΕΠΑ!

Ζαΐρη σε Βενιζέλο: Εντυπωσιακό το πόσα απόρρητα έγγραφα έχετε για τη ΔΕΠΑ!

Φιάσκο αποδείχτηκε για την αντιπολίτευση η εξέταση της Άννας Ζαΐρη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, αφού μάταια προσπαθούσαν να βγάλουν… είδηση για την υπόθεση της ΔΕΠΑ και τον Πετσίτη. 

Εντύπωση προκάλεσε η αποστροφή της προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες προς τον Β. Βενιζέλο μετά την ασταμάτητη επίκληση απόρρητων στοιχείων που αφορούν τη ΔΕΠΑ και τον προκάτοχό της Γ. Παντελή. «Εντυπωσιακό το πόσα απόρρητα έγγραφα έχετε» είπε επί λέξει. 

Διαβάστε επίσης: Ζαΐρη σε Βενιζέλο – Αθανασίου: Αν είχαμε βρει κάτι για τη ΔΕΠΑ, θα το είχατε μάθει!

Μάλιστα, η επιμονή του κ. Βενιζέλου προκάλεσε και τα αιχμηρά σχόλια της προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Τ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία τον χαρακτήρισε «κοινοβουλευτικό εισαγγελέα».

Ως προς την κριτική της αντιπολίτευσης για την παραίτηση υπαλλήλου που είχε σχέση με τη διερεύνηση της υπόθεσης ΔΕΠΑ, η κα Ζαΐρη απάντησε αρχικά ότι πρόκειται για έναν υπαστυνόμο, ηλικίας 60 χρονών, που έχει ολοκληρώσει την πορεία του. «Κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει στη σύνταξη» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ, τον έκανα προϊστάμενο γιατί ήταν πιο έμπειρος. Αυτό δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται πάντα η επιλογή μας». Περιέγραψε δε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είχε κομβικό ρόλο στη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς επέβλεπε τον υπάλληλο που «έτρεχε» την έρευνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter